McAfee® Total Protection

McAfee® Total Protection

Vrhunska antivirusna zaštita, zaštita identiteta i privatnosti za računare, Mac računare, pametne telefone i tablet računare† – sve to u okviru jedne pretplate

Funkcije
 • Zaštita od virusa i pretnji na mreži
 • Izbegavajte rizične Veb lokacije i sprečite preuzimanje opasnih sadržaja
 • Zaboravite na lozinke uz upravljač lozinkama sa više faktora
 • Zaštitite pametne telefone i tablet računare
 • Šifrujte datoteke sačuvane na vašim Windows® računarima
Operativni sistemi
Nisu sve funkcije dostupne
za sve operativne sisteme

€99,95

Zaštitite sve svoje uređaje†
Jednogodišnja pretplata

 
Odštampaj
 • Funkcije i prednosti
 • Uporedite proizvode
 • Sistemski zahtevi

Šta je uključeno?

Nagrađivana antivirusna zaštita

Nagrađivana antivirusna zaštita

Analiza pretnji zasnovana na oblaku zadržava vas zaštitu od virusa, bez usporavanja.


 • McAfee® Antivirus Engine koristi analitiku u oblaku i napredno mašinsko učenje, omogućavajući proaktivnu odbranu od napada na aplikacije nezaštićene programskom zakrpom u realnom vremenu. To znači da ste zaštićeni od zlonamernog softvera, čak i onog najnovijeg. I budući da je u oblaku, većina koraka obrade provodi se iz vašeg sistema i zbog toga možete da nastavite koristiti vaš uređaj sa maksimalnim performansama.
Bezbedno pregledavanje mreže

Bezbedno pregledavanje mreže

Izbjegnite napade prije nego se dese sa jasnim upozorenjima na riskantne lokacije, linkove i datoteke.


 • Da li ste ikada hteli da vam neko otkrije da je link koji upravo nameravate kliknuti opasan? McAfee® WebAdvisor je vaš lični savetnik za bezbednost, koji vam govori da li je određena stranica opasna, bez uticaja na vaše iskustvo korišćenja interneta. Osim jednostavne kontrole rizika, WebAdvisor daje i više: skenira preuzimanja, nadzire vaš vatrozid i blokira zlonamerni softver ako slučajno kliknete na njega.
Optimizacija performansi

Optimizacija performansi

Pobrinite se da vaš računar radi kao nov, blokirajte automatsku reprodukciju videa na lokacijama i smanjite pojasnu širinu.


 • Vaše vreme je dragoceno. McAfee PC Boost povećava kvalitet i skraćuje vreme koje trošite na vašem računaru automatskom dodelom resursa programima na koje ste fokusirani, zaustavlja iritantnu automatsku reprodukciju videa na lokacijama i smanjuje pojasnu širinu da biste sačuvali što više podataka za najvažnije programe i lokacije.
Unakrsna platforma, više uređaja

Unakrsna platforma, više uređaja

Nadzirite zaštitu svih vaših uređaja preko jednostavne internetske stranice


 • Nije svaki softver za zaštitu napravljen identično. McAfee® Total Protection je jedan od retkih koji nudi puni spektar funkcija zaštite, a pokriva PC, Mac, pametne telefone i tablete jednim jedinim proizvodom. Funkcije zaštite pristupa za sve vaše uređaje iz intuitivne i praktične lokacije.
Safe Family

Safe Family

Učinite digitalni svet bezbednijim za svoju decu


 • Pojednostavite nadzor svoje dece. Safe Family vam omogućava izvanredan paket alata kojima možete izabrati najbolje za vašu decu koja posećuju internet. Nadzirite aktivnost na internetu, pratite lokaciju uređaja, ograničite vreme korišćenja, blokirajte rizične aplikacije i lokacije i regulišite pristup uređajima jednim stiskom tastera.
Upravljač lozinkama

Upravljač lozinkama

Zaboravite komplikacije sa lozinkom uz pomoć aplikacije za kontrolu lozinke sa više faktora


 • Krenite. Bacite konačno sve listiće na kojima ste zapisali svoje lozinke. Password Manager je napravljen da još bezbednije štiti vaše naloge. Kreirajte proizvoljne nizove brojeva, slova i simbola za lozinke naloga, šifrirajte ih i automatski se prijavite na sve sačuvane internetske stranice sa vašom glavnom lozinkom.
Šifrirana memorija

Šifrirana memorija

Čuvajte privatnost vaših datoteka sa osetljivim podacima tako da ih čuvate na vašem računaru sa 128-bitnim šifriranjem


 • Zaštitite vaše datoteke sa osetljivim podacima tako da ih šifrirate. Zaključavanje datoteka vam omogućava kreiranje ‘trezorske’ datoteke u koju možete spremiti datoteke dokumentacije za povrat poreza, slike vaše lične karte i još mnogo toga. Sačuvane datoteke mogu se vratiti samo sa vašom lozinkom i nisu vidljive svakome: ni hakerima, pa čak ni drugim korisnicima na našem sistemu.
BESPLATNA podrška

BESPLATNA podrška

Poručite besplatnu korisničku podršku preko telefona, ćaskanja ili interneta tokom cele vaše pretplate.


 • Pazimo na vas 24 časova dnevno, 7 dana sedmično, 365 dana godišnje. Imate problema sa instalacijom, ažuriranjima ili porukama grešaka? Kontaktirajte nas i pomoći ćemo vam da ih rešite, i to besplatno.
Kupujte bezbrižno

Kupujte bezbrižno

Kupujte bezbrižno

Garancija uz povraćaj novca u roku od 30 dana Ako iz nekog razloga niste 100 % zadovoljni, obavestite nas u roku od 30 dana od kupovine i dobićete punu naknadu troškova. Ovo je zaštita bez rizika. McAfee SECURE lokacija Ova lokacija svakodnevno se testira i dobija certifikat bezbednosnog skeniranja „McAfee SECURE“. Kupovina na certifikovanim McAfee SECURE lokacijama pomaže u zaštiti od krađe identiteta, prevare u vezi sa kreditnim karticama, advera, bezvredne pošte i prevara na mreži.
 • Garancija uz povraćaj novca u roku od 30 dana
 • McAfee SECURE lokacija

McAfee® Total Protection

€99,95 Jednogodišnja pretplata
†Licenca odnosno licence su predviđene za ličnu upotrebu na svim podržanim uređajima koje posedujete za vreme trajanja pretplate. Nisu sve funkcije dostupne za sve operativne sisteme; pogledajte sistemske zahteve za podržane uređaje.