McAfee - Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Moet u uw e-mailadres wijzigen? Weet u niet hoe u abonnement kunt verlengen of extra licenties kunt kopen? Bekijk de antwoorden op onze meestgestelde vragen over accounts en facturering.

Hoe kan ik...

Hoe kan ik het e-mailadres van mijn McAfee-account bijwerken?
  1. Meld u aan bij uw McAfee-account.
  2. Bovenaan de pagina Mijn account selecteert u Mijn account. Klik vervolgens op Mijn profiel.
  3. Klik bovenaan in het gedeelte Accountgegevens op Bijwerken.
  4. Voer uw nieuwe e-mailadres in en klik vervolgens op Opslaan.
Meer info · Meld u aan en ga aan de slag
Hoe kan ik het wachtwoord van mijn McAfee-account wijzigen?
  1. Meld u aan bij uw McAfee-account.
  2. Bovenaan de pagina Mijn account selecteert u Mijn account. Klik vervolgens op Mijn profiel.
  3. Klik bovenaan in het gedeelte Accountgegevens op Bijwerken.
  4. Voer uw nieuwe wachtwoord in en klik vervolgens op Opslaan.
Meer info · Meld u aan en ga aan de slag
Mijn account is vergrendeld. Hoe kom ik er weer in?
  1. Klik onderaan de pagina van een willekeurige pagina van de McAfee-website op Ondersteuning.
  2. Klik onder het gedeelte Klantenservice op Naar de klantenservice.
  3. Klik op Chat en e-mail of Klantenservice bellen en volg de instructies op het scherm.
Meer info · Meld u aan en ga aan de slag
Hoe kan ik mijn factuurgegevens bijwerken?
  1. Meld u aan bij uw McAfee-account.
  2. Bovenaan de pagina Mijn account selecteert u Mijn account. Klik vervolgens op Mijn profiel.
  3. Klik bovenaan in het gedeelte Factuurgegevens op Bijwerken. Voer uw nieuwe creditcardgegevens en factuuradres in en klik vervolgens op Opslaan.
Meer info · Meld u aan en ga aan de slag
Hoe kan ik Automatische verlenging in- of uitschakelen?
  1. Meld u aan bij uw McAfee-account.
  2. Bovenaan de pagina Mijn account selecteert u Mijn account. Klik vervolgens op Instellingen Automatische verlenging.
  3. Volg de instructies op het scherm om automatische verlenging in of uit te schakelen.
Meer info · Meld u aan en ga aan de slag
Mijn abonnement is verlopen. Hoe kan ik het verlengen?
  1. Meld u aan bij uw McAfee-account.
  2. Bovenaan de pagina Mijn account selecteert u Mijn account. Klik vervolgens op Abonnementen.
  3. Klik op Alle verlopen om uw verlopen abonnementen te zien. Of klik op Alle actieve om uw abonnementen te bekijken die nog niet zijn verlopen.
  4. Zoek het gewenste abonnement op en klik op Verlengen.
Meer info · Meld u aan en ga aan de slag
Ik wil extra apparaten beschermen. Hoe kan ik extra licenties kopen?
  1. Meld u aan bij uw McAfee-account.
  2. Bovenaan de pagina Mijn account selecteert u Mijn account. Klik vervolgens op Abonnementen.
  3. Zoek het abonnement op waaraan u extra licenties wilt toevoegen, en klik vervolgens op Meer licenties aanschaffen.
Meer info · Meld u aan en ga aan de slag
Ik heb per ongeluk iets gekocht. Hoe krijg ik een restitutie?
  1. Meld u aan bij uw McAfee-account.
  2. Klik onderaan de pagina Mijn account op Ondersteuning.
  3. Klik onder het gedeelte Klantenservice op Naar de klantenservice.
  4. Klik op Chat en e-mail of Klantenservice bellen en volg de instructies op het scherm. Opmerking: u kunt binnen 30 dagen na aanschaf van een McAfee-product een restitutieverzoek indienen.
Meer info · Meld u aan en ga aan de slag