McAfee – Vanliga frågor

Vanliga frågor

Behöver du ändra din e-postadress? Förstår du inte hur du förnyar din prenumeration eller köper ytterligare licenser? Ta dig en titt på svaren på de vanligaste frågorna angående konto och fakturering.

Hur gör jag för att...?

Hur uppdaterar jag e-postadressen för Mitt konto hos McAfee?
  1. Logga in på ditt McAfee-konto.
  2. Välj Mitt konto överst på sidan Mitt konto och klicka sedan på Min profil.
  3. Klicka på Uppdatera överst i avsnittet Kontoinformation.
  4. Ange din nya e-postadress och klicka sedan påSpara.
Mer information · Logga in och kom igång
Hur ändrar jag lösenordet för Mitt konto hos McAfee?
  1. Logga in på ditt McAfee-konto.
  2. Välj Mitt konto överst på sidan Mitt konto och klicka sedan på Min profil.
  3. Klicka på Uppdatera överst i avsnittet Kontoinformation.
  4. Ange ditt nya lösenord och klicka sedan på Spara.
Mer information · Logga in och kom igång
Mitt konto är låst. Hur kommer jag åt det igen?
  1. Klicka på Få hjälp nederst på någon av McAfees webbplatssidor.
  2. Klicka på Gå till kundtjänst under avsnittet Kundtjänst.
  3. Klicka på Chatt och e-post eller Telefonkundtjänst och följ anvisningarna på skärmen.
Mer information · Logga in och kom igång
Hur uppdaterar jag faktureringsinformationen?
  1. Logga in på ditt McAfee-konto.
  2. Välj Mitt konto överst på sidan Mitt konto och klicka sedan på Min profil.
  3. Klicka på Uppdatera överst i avsnittet Faktureringsinformation. Ange dina nya kreditkortsuppgifter och faktureringsadress och klicka sedan på Spara.
Mer information · Logga in och kom igång
Hur aktiverar eller inaktiverar jag automatisk förnyelse?
  1. Logga in på ditt McAfee-konto.
  2. Välj Mitt konto överst på sidan Mitt konto och klicka sedan på Inställningar för automatisk förnyelse.
  3. Följ anvisningarna på skärmen för att aktivera eller inaktivera automatisk förnyelse.
Mer information · Logga in och kom igång
Min prenumeration har upphört att gälla. Hur förnyar jag den?
  1. Logga in på ditt McAfee-konto.
  2. Välj Mitt konto överst på sidan Mitt konto och klicka sedan på Prenumerationer.
  3. Klicka på Alla upphörda för att se prenumerationer som har upphört att gälla. Eller klicka på Visa aktiva för prenumerationer som fortfarande är aktuella.
  4. Leta reda på prenumerationen du vill förnya och klicka sedan på Förnya.
Mer information · Logga in och kom igång
Jag behöver skydd för ytterligare enheter. Hur köper jag extra licenser?
  1. Logga in på ditt McAfee-konto.
  2. Välj Mitt konto överst på sidan Mitt konto och klicka sedan på Prenumerationer.
  3. Leta reda på prenumerationen som du vill utöka licenserna för och klicka sedan på Köp fler licenser.
Mer information · Logga in och kom igång
Jag köpte något av misstag. Hur får jag pengarna tillbaka?
  1. Logga in på ditt McAfee-konto.
  2. Klicka på Få hjälp nederst på sidan Mitt Konto.
  3. Klicka på Gå till kundtjänst under avsnittet Kundtjänst.
  4. Klicka på Chatt och e-post eller Telefonkundtjänst och följ anvisningarna på skärmen. Obs! Du kan begära återbetalning inom 30 dagar vid köp av en McAfee-produkt.
Mer information · Logga in och kom igång